LEGO® Speed Champions 76910 - Aston Martin Valkyrie AMR Pro a Aston Martin Vantage GT3

LEGO® Speed Champions

Odporúčaná cena:44.99
Cena:39.95
nie je skladom

Zdieľať na Facebooku

 

Miniatúrne verzie tých najlepších a najznámejších svetových áut.

Prichádza víťazná kombinácia pre fanúšikov superrýchlych áut – stavebnica LEGO® Speed ​​Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro a Aston Martin Vantage GT3. Teraz máte možnosť nájsť, nájsť a nájsť všetky verné detaily týchto modelov LEGO. Získate tak napĺňajúci staviteľský zážitok s úžasnými výstavnými modelmi, s ktorými sa skvele preteká!

Súčasťou tejto stavebnice zo série Speed Champions je tlačený aj interaktívny digitálny návod na stavanie. V bezplatnej aplikácii LEGO Building Instructions pre smartfóny a tablety je k dispozícii interaktívny digitálny návod s úžasnými nástrojmi na približovanie a otáčanie, pomocou ktorých si môžete počas stavania priebežne prezerať model z každého uhla.

Stavebnice LEGO Speed ​​Champions ponúkajú zostaviteľné verzie najobľúbenejších a najinovatívnejších áut na svete. Tieto zábavné zberateľské modely sú skvelé na vystavenie aj na fantastické dramatické preteky, ale preto som úžasným darčekom pre deti a milovníkov áut v každom veku.

V balení je všetko potrebné na vytvorenie pretekárskych áut Aston Martin Valkyrie AMR Pro a Vantage GT3 z kociek LEGO®, 2 minifigúrky šoférov s pretekárskymi oblekmi, helmami a hasákom.

 

Počet dielikov: 592

Počet obrázkov: 2

Odporúčaný vek: 9+

Novinka roka: 2022

 

NÁVOD na skladanie

NÁVOD NA SKLADANIE 2