LEGO® Minifigúrka 71028 - Lily Potter

LEGO® Minifigures - predošlé série » Harry Potter 2

  • Lego 71028
    Lego 71028
Cena:14.95
na sklade v predajni

Zdieľať na Facebooku

Táto postavička je inšpirovaná fiktívnou postavou zo série fantazijných kníh Harry Potter od britskej spisovateľky J. K. Rowlingovej, ktoré boli sfilmované. Lily Potter za slobodna Evansová, je Harryho matka, ktorá zomrela rukou Voldemorta spolu s jej manželom Jamesom Potterom, keď sa pokúšali zachrániť svojho syna. Lily Potterová nevystupuje priamo v knihách, Harry ju spoznáva len prostredníctvom spomienok iných. Má zelené očí, ktoré po nej Harry zdedil. 
Táto minifigúrka je z limitovanej edície Harry Potter Séria 2. Je uzavretá v originálnom balení aj so všetkými doplnkami. V tejto sérii je Lily s malým Harrym, čo je skutočne jedinečná kombinácia, pretože Harryho matka sa v ságe iba spomína a vo filmoch je zobrazená iba v niektorých krátkych momentoch. 
Lily je v ležérnom modrom oblečení, ktorého súčasťou je aj vesta, ktorá pokračuje vzadu. Má dva výrazy tváre - šťastnú a pokojnú. Na hlave má dlhé hrdzavé vlasy. Lily má aj svoj vŕbový prútik ako doplnok a tiež malého Harryho. Je to verzia bábätka z témy LEGO Friends prispôsobená téme Harryho Pottera modrastou farbou a zlatým písmenom H. Samozrejme že medzi doplnkami nechýba ani podstavček.

Počet dielikov: 8

Počet figúrok: 1

Odporúčaný vek: 5+

Vyrobené: 2019

 

Lego 71028

Lego 71028

Lego 71028

Lego 71028

Lego 71028

Lego 71028