LEGO® Minifigúrka 71018 – Motýlie dievča

LEGO® Minifigures - predošlé série » 17. séria

Cena:15.95
na sklade v predajni

Zdieľať na Facebooku

 

Táto minifigúrka je zo série 16 figúrok - 17. série. Je uzavretá v originálnom balení v rozloženom stave aj so všetkými doplnkami.

Motýlie dievča je energická ašpirujúca malá entomologička, ktorá miluje kvety takmer rovnako ako chrobáky. Nič ju nenaplní väčšou radosťou ako nasadiť si motýlie krídla a poletovať po lúke a sledovať svojich hmyzích kamarátov, ako lietajú z kvetu na kvet a pijú nektár. Dúfa, že jedného dňa bude mať húsenicu. Bude ju kŕmiť najlepšími listami na okusovanie. Keď vyrastie, zakuklí sa a konečne z nej bude krásny motýľ, ktorého nechá voľne lietať po vonku. Ale kým nie je dosť veľká na to, aby mala vlastného domáceho maznáčika, s radosťou si predstavuje príbehy o svojich dobrodružstvách ako najväčšieho a najlepšieho motýľa na celom svete!

Minifigúrka má svetlomodré tielko s ilustráciou motýľa a na líci a žltých vláskoch upravených do copu má potlač kvetinky. Jej doplnkom je kytička kvetov skladajúca sa z limetkovo zelenej trojcípej stonky a ružových kvetiniek. Najcharakteristickejšou črtou motýlieho dievčaťa sú jej veľké, priesvitné, farebné motýlie krídla ladené do ružova, ktoré sú pôsobivo navrhnutým doplnkom z pevného tvrdého plastu.

Tejto minifigúrke samozrejme nechýba ani čierny podstavček a zberateľský letáčik.

 

Počet dielikov: 10

Počet figúrok: 1

Odporúčaný vek: 5+

Vyrobené: 2017