LEGO® Minifigúrka 71018 – Bojový trpaslík

LEGO® Minifigures - predošlé série » 17. séria

Cena:8.95
nie je skladom

Zdieľať na Facebooku

 

Táto minifigúrka je zo série 16 figúrok - 17. série. Je uzavretá v originálnom balení v rozloženom stave aj so všetkými doplnkami.

Bojový trpaslík je neľútostný bojovník klanu kancov, statočnej a hrdej rodiny, ktorá je po celej krajine známa svojím odborným kovaním železa. Nosí sekeru Gougetusk, ktorú vlastnoručne vyrobil, a legendárne vojnové kladivo Snoutsmasher, známe svojou schopnosťou sploštiť nepriateľov silou nabíjajúcej sa žiletky. Bojový trpaslík je rovnako lojálny priateľ ako zúrivý súper. Jeho sekera nepriateľa zrazia takmer rovnako ako úder jeho kladivom. Tetovanie na jeho ramene rozpráva príbeh o tom, ako raz čelil morskému drakovi chrliacemu oheň. Nepodarilo sa mu ho zabiť ale aj dostať sa preč v jednom kuse sa považovalo za veľký hrdinský výkon – a toto stretnutie mu zanechalo aj jeho nádherný nový účes!

Minifigúrka má na tvári výraz neľútostného bojovníka. Jeho hlava je doplnená jasne červenými vlasmi v štýle mohawk a červenou bradou, čo mu dodáva jedinečný vzhľad. Bojový trpaslík predstavuje klan kancov, preto je vyzdobený všetkými druhmi kančích symbolov, ako je napríklad zúrivo vyzerajúca bronzová pracka na opasku. Na pravej strane hrudníka má tiež tetovanie draka/morského hada , ktoré sa tiahne až k jeho paži. Na zadnej strane minifigúrky je pekná potlač, ktorá má väčšiu časť opasku lemovanú kožušinou, ktorý vedie cez pás. Jeho doplnkom sú zbrane – sekera a detailné vojnové tmavosivé kladivo , ktoré má na každej strane vytlačený symbol kanca bronzovou farbou. Je naozaj malý a na svoju veľkosť celkom pekne detailný a perfektne pasuje na vojnové kladivo. Tejto minifigúrke samozrejme nechýba ani čierny podstavček a zberateľský letáčik.

 

Počet dielikov: 9

Počet figúrok: 1

Odporúčaný vek: 5+

Vyrobené: 2017